Taartjes in potjes

Taartjes in potjes
recipe.preptime.text recipe.preptime
recipe.cooktime.text recipe.cooktime
recipe.standtime.text recipe.standtime
recipe.difficulty.text recipe.difficulty.1

ingrédients pour:

personnes
MAX
Perziken, gepeld en in stukken
4
Suiker
125 g
Vanille
0.5 cac
Klontje boter
1
Vel kruimeldeeg
1
Tapioca
1 cas

Taartjes in potjes

recipe.preparation.title

1

Verwarm de oven voor op 160°C. Bestrooi de perzikstukken met suiker en vanille. Laat 30 min rusten. 

2

Vet de binnenkant van de potten in met boter. Rol het kruimeldeeg open op het werkvlak en snij  in 4 stukken die je in de potjes legt. Snij  het teveel aan deeg weg en bewaar. Voeg de tapioca toe aan de perziken en vul de potten met dit mengsel. Snij  het weggesneden deeg in reepjes die je in kruisvorm op de potten legt. Smeer in met wat water en bestrooi met suiker.

3

Zet 30 min in de oven tot het deeg mooi goudbruin kleurt. Haal uit de oven en laat afkoelen.