Gekarameliseerde spareribs met aardappelsalade

recipe.preptime.text
recipe.preptime
recipe.cooktime.text
recipe.cooktime
recipe.standtime.text
recipe.standtime
recipe.difficulty.text
recipe.difficulty.1
ingrédients pour:
personnes
MAX
Voor de vinaigrette:
Voor de marinade:
Gekarameliseerde spareribs met aardappelsalade
recipe.preparation.title
1
Meng alle ingrediënten voor de marinade en kruid ze met zout en peper. Leg er het vlees in en laat een nacht marineren.
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de krielaardappelen 20 min in een pan gezouten water. Schil de zoete aardappel, snij hem in blokjes en meng met olijfolie, zout en peper. Verdeel ze dan over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 15 min in de oven. Blancheer de broccoli en de sluimererwten in licht gezouten water. Meng alle ingrediëntren voor de vinaigrette.
3
Meng de blokjes zoete aardappel met de krielaardappelen, de broccoli en de sluimererwten. Schep er 1/3 van de vinaigrette door en bestrooi met de peterselie. Rooster de ribben op de barbecue en dien op met de aardappelsalade en de rest van de vinaigrette.
Informations nutritionelles
per 100 g
energy
745kcal
fats
41g
fibers
NaNg
protein
49g