Perentaart met speculaas

Perentaart met speculaas
recipe.preptime.text recipe.preptime
recipe.cooktime.text recipe.cooktime
recipe.standtime.text recipe.standtime
recipe.difficulty.text recipe.difficulty.1

ingrédients pour:

personnes
MAX

Belgische producten

suiker
40 g
eieren
1
room
1.5 dl
speculaas
50
zwarte chocolade
25 g
grote peren
3

Alsook:

rol bladerdeeg
1
Vanillesuiker
1 sachet

Perentaart met speculaas

recipe.preparation.title

1

Schil de peren en snij ze in kwartjes. Leg het bladerdeeg in de taartvorm en prik in de bladerdeeg gaatjes met een vork. Maal de speculaas en de chocolade fijn en leg op het deeg. Bedek met de stukjes peer.

2

Meng de room met de suiker, de eieren en de vanillesuiker. Mix tot een glad beslag en giet over de peren

3

Bak de taart gedurende 30 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.