Panna cotta met blauwe en rode bessen en citroen

Panna cotta met blauwe en rode bessen en citroen
recipe.preptime.text recipe.preptime
recipe.cooktime.text recipe.cooktime
recipe.standtime.text recipe.standtime
recipe.difficulty.text recipe.difficulty.1

ingrédients pour:

personnes
MAX
Vloeibare room
250 ml
Vanillestokjes
1
Gelatine
4 g
Suiker
35 g
Blauwe bessen
Rode bessen
Citroen, in schijfjes
0.5

Panna cotta met blauwe en rode bessen en citroen

recipe.preparation.title

1

Verwarm de room op een zacht vuur en haal van het vuur zodra de room kookt. Snij de vanillestokjes door, schraap het merg eruit en voeg het merg en de stokjes toe aan de room. Laat trekken. Week de gelatine 15 min in koud water. Haal de vanillestokjes uit de room.

2

Verwarm de room opnieuw. Haal weer van het vuur, voeg de uitgeknepen gelatine toe en laat oplossen in de room. Voeg de suiker toe en meng.

3

Vul glaasjes met dit mengsel en zet ze minstens 4u in de koelkast. Werk af met blauwe en rode bessen en dien op met een schijfje citroen.