Limoentaart

Limoentaart
recipe.preptime.text recipe.preptime
recipe.cooktime.text recipe.cooktime
recipe.standtime.text recipe.standtime
recipe.difficulty.text recipe.difficulty.1

ingrédients pour:

personnes
MAX
Vel zanddeeg
0.5
Limoenen, sap
3
Limoen (geraspte schil, onbehandelde)
0.5
Suiker
75 g
Ei
1
Boter
36 g

Limoentaart

recipe.preparation.title

1

Verwarm de oven voor op 200°C. Maak met een steekvorm cirkels van 8 cm doorsnede in een vel zanddeeg + bak deze 7 min.

2

Laat in een kookpot met dikke bodem het sap van 5 limoenen opwarmen, samen met de geraspte schil van 1 onbehandelde limoen, 150 g suiker, 1 ei en 75 g boter. Goed roeren.

3

Verdeel de limoencrème over de taartjes en bak ze 7 min. in de oven.