Gevulde puntpaprika’s met ratatouille en mozzarella

Gevulde puntpaprika’s met ratatouille en mozzarella
recipe.preptime.text recipe.preptime
recipe.cooktime.text recipe.cooktime
recipe.standtime.text recipe.standtime
recipe.difficulty.text recipe.difficulty.1

ingrédients pour:

personnes
MAX
Kleine aubergine
0.5
Kleine courgette
0.5
Gele paprika
0.5
Ui
0.5
Teentjes knoflook
1
Geconcentreerde tomatenpuree
0.5 cas
Tomatenblokjes
200 g
Provençaalse kruiden
0.5 cas
Cayennepeper
0.5 pincee
Suiker
0.5 cac
Puntpaprika's
2
Mozzarellabolletjes
75 g
Geroosterde pijnboompitten
1 cas
Takjes verse tijm
Olijfolie
Peper
Zout

Gevulde puntpaprika’s met ratatouille en mozzarella

recipe.preparation.title

1

Snij de aubergine, de courgette en de gele paprika in kleine blokjes. Snipper de ui en pers de knoflook. Fruit de ui en de knoflook glazig in wat olijfolie. Voeg de blokjes groenten toe en laat ze 5 min meebakken. Voeg de tomatenpuree toe, meng en laat nog 1 min bakken.

2

Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met de Provençaalse kruiden, de cayennepeper, de suiker en een snuifje zout. Laat 10 min sudderen op een laag vuur.

3

Snij de puntpaprika’s in de lengte in tweeën. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten en leg de paprika’s op een bakplaat. Vul ze met de ratatouille en de uitgelekte bolletjes mozzarella. Bestrooi met de pijnboompitten en de tijmblaadjes en kruid met peper. Leg de puntpaprika’s met indirecte hitte op de barbecue. Sluit het deksel en laat 10 min bakken. Serveer flink warm.

Informations nutritionelles

per 100 g
energy
54kcal
fats
NaNg
fibers
NaNg
protein
NaNg