Camembert in de oven, groentedipstokjes

Camembert in de oven, groentedipstokjes
recipe.preptime.text recipe.preptime
recipe.cooktime.text recipe.cooktime
recipe.standtime.text recipe.standtime
recipe.difficulty.text recipe.difficulty.1

ingrédients pour:

personnes
MAX
Camembert in houten doos
1
Tenen look, in flinterdunne plakjes
2
Enkele takjes rozemarijn
Honing
Enkele roze peperbollen
Kleine wortels, geschraapt, in stokjes
2
Takken selder, in stokjes
2

Camembert in de oven, groentedipstokjes

recipe.preparation.title

1

<div>Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de bovenste witte korst van de camembert weg en leg de kaas terug in de houten verpakking.</div>

2

Prik gaatjes in de kaas en steek de lookplakjes en de takjes rozemarijn erin vast. Besprenkel met wat honing, bestrooi met roze peperbolletjes en zet 8 min in de oven.

3

Zet de gesmolten camembert op tafel en dip de wortel- en selderstokjes erin.