Aubergine-mozzarellarolletjes met tomatencarpaccio

Aubergine-mozzarellarolletjes met tomatencarpaccio
recipe.preptime.text recipe.preptime
recipe.cooktime.text recipe.cooktime
recipe.standtime.text recipe.standtime
recipe.difficulty.text recipe.difficulty.1

ingrédients pour:

personnes
MAX
Aubergines, in heel dunne plakjes
1
Olijfolie
Mozzarella, geraspt
75 g
Feta, verkruimeld
25 g
Bieslook, fijngehakt
2 cas
Bosje basilicum
Zout, peper
Tomaten
2
Tuinkers

Aubergine-mozzarellarolletjes met tomatencarpaccio

recipe.preparation.title

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Smeer de plakjes aubergine in met olijfolie, kruid met peper en zout en laat ze langs beide kanten garen op de bakplaat.

2

Vermeng de mozzarella met de feta en 3 el bieslook. Kruid met peper en zout. Leg op elke plak aubergine enkele blaadjes basilicum en een schepje kaasmix, rol op en zet vast met een tandenstoker. Bak de rolletjes kort in een pan totdat de kaas lichtjes begint te smelten.

3

Meng de rest van de bieslook met de handvol basilicum en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. Snij de tomaten in zeer fijne plakjes. Schik ze op de borden, leg de auberginerolletjes er bovenop, besprenkel met de basilicumsaus en werk af met tuinkers.